Interim dienstverlening door FSI Fiscal

Geen tags bekend

FSI Fiscal heeft de afgelopen tijd in oplopende mate ervaren dat financiele instellingen onder druk staan om zo efficient mogelijk te werken. In de praktijk betekent dit dat werknemers onder druk kunnen komen te staan vanwege de oplopende werkdruk in combinatie met een spaarzaam beleid met betrekking tot het aannemen van nieuwe krachten. Deze ontwikkeling is zeer begrijpelijk maar dit betekent dat een afdeling soms dreigt te bezwijken onder werkdruk. Anderszins kan het betekenen dat er meer een beroep wordt gedaan op dienstverleners, advocatenkantoren en/of accountants wat hoge kosten met zich mee kan brengen.

FSI Fiscal Interim speelt in op deze ontwikkeling door op te treden als buffer voor fiscaal en administratief werk. U hoeft geen werknemers in te huren om de pieken in uw fiscale 'workload' op te vangen. FSI Fiscal kan bijvoorbeeld tijdelijk inspringen in de volgende situaties:

  • De 'backlogs' voor het terugvragen van bronbelasting groeien tijdelijk te snel en u heeft tijdelijk hulp nodig om de werkdruk te verlichten.
  • Uw interne fiscalisten kunnen de vraag naar advies tijdelijk niet aan.
  • Fiscale incidentele projecten zorgen voor een piek in de werkdruk.
  • U heeft een vraagbaak nodig voor bepaalde complexe vraagstukken of voor een bepaald type werk dat u doorgaans erg veel tijd kost.

Hierboven beschrijven wij slechts voorbeelden. Graag verwijzen wij u ook naar onze tarieven! U zult ervaren dat wij daar op een andere manier mee omgaan dan de meeste (fiscale/juridische) adviseurs. Wij streven naar duidelijkheid vooraf.